Rreth Nesh

Rreth nesh Historiku i kompanisë Sinani Cosmetics filloi punën në vitin 1992, në qytezën e Therandës. Gjatë viteve, përmes punës së palodhshme dhe sakrificave të shumta Sinani Cosmetics arriti të zgjerojë vepritarinë e saj në terren, duke u bërë distributor i disa brendeve të famshme, si dhe duke rritur numrin e pikave shitëse nëpër qytetet e SHQIPERISE.

Sinani Cosmetics momentalisht operon në SHQIPERI dhe në KOSOVE. Kjo faqe, shërben për të përshkruar aktivitetin e kompanisë Brenda SHQIPERISE.

Pikat shitëse:

1. SINANI&COSMETICS RR.Barrikadave (Tirane)

2. Pretty Cosmetics Casa Italia (Tirane)

3. Flormar TEG (Tirane)

4. Flormar QTU (Tirane)

5. Sinani&COSMETICS ETC (FIER)

6. Pretty Cosmetics Qendra Gold (Fier)

7.Sinani&COSMETICS Qendra Metropol (Lushnje)

Brendet dhe produktet

Brendet që përfaqëson Sinani Cosmetics janë të paraqitura në faqen fillestare. Brenda çdo brendi gjenden produktet përkatëse.

E-mail: info@sinanicom.com

NR TEL:+355696060276