WET AND DRY COMPACT POWDER

WET AND DRY COMPACT POWDER

Category:

Description

Wet and Dry Compact Powder është një pudër kompakte e cila mund të përdoret e thatë ose e lagur. Ka një teksturë të vecantë që e bën fytyrën të butë dhe në të njëjtën kohë kontrollon ndricimin në fytyrë. Për mbulim të lartë përdroni sfungjerin e lagur dhe aplikojeni. Për një pamje natyrale dhe më pak mbulim mund ta aplikoni me furcë.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WET AND DRY COMPACT POWDER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *