WEIGHTLESS HD LIPSTICK

WEIGHTLESS HD LIPSTICK

Categories: ,

Description

Nëse po kërkoni për një buzkuq që aplikohet lehtë, me tekturë të butë dhe të lehtë në buzë, provoni Weightless HD Lipstick. Buzkuqi ka efekt hidratimi dhe vjen me shumë nuanca të ndryshme.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WEIGHTLESS HD LIPSTICK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *