WATER DROP BLENDER

WATER DROP BLENDER

L 400.00

Category:

Description

Silikon për përhapjen e fondatinës. Për shkak të strukturës tepër fleksibël bën një super hapje të fondatinës në të gjithë fytyrën. Eshtë shumë higjenike dhe shumë e thjeshtë për tu pastuar.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WATER DROP BLENDER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *