ULTRA THIN BROW PENCIL

ULTRA THIN BROW PENCIL

Category:

Description

Ultra Thin Brow Pencil është një laps me nuancë intense. Ultra Thin Brow Pencil është rezistent ndaj ujit dhe zgjat gjatë gjithë ditës. Përmban një furcë speciale e cila i kreh vetullat dhe e bën të duket më natyrale pas aplikimit të lapsit.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ULTRA THIN BROW PENCIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *