ULTIMATE EYES PRIMER MASCARA

ULTIMATE EYES PRIMER MASCARA

Categories: ,

Description

Primer për qerpikët. Vendosni primerin për më shumë volum kthim dhe zgjatje qerpiku dhe më pas aplikoni rimelin e zi

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ULTIMATE EYES PRIMER MASCARA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *