STAY LIGHT FACE &BODY FOUNDATION

STAY LIGHT FACE &BODY FOUNDATION

Categories: , ,

Description

Nëse po kërkoni për një fondatinë të lehtë që nuk e rëndon fytyrën por që mbulon imperfeksionet dhe me bazë ujin duhet te provoni Flormar Warm Medium Stay Light Face & Body Foundation. Fondatina me bazë ujin e Flormar e cila ju mbron nga rrezet e dëmshme UV, vjen me nuanca të ndryshme.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STAY LIGHT FACE &BODY FOUNDATION”

Your email address will not be published. Required fields are marked *