SATIN MATTE BLUSH-ON

SATIN MATTE BLUSH-ON

Categories: ,

Description

Falë teksturës së butë Satin Matte Blush i jep një nuancë të bukur mati dhe kadifeje faqeve. Eshtë e lehtë në faqe dhe qëndron gjatë!

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SATIN MATTE BLUSH-ON”

Your email address will not be published. Required fields are marked *