REVOLUTION PERFECT LIPSTICK

REVOLUTION PERFECT LIPSTICK

Categories: ,

Description

Buzkuq revolucionar i cili nuk duhet të mungojë në cantën tuaj. I jep buzëve pamje të ndritshme dhe tërheqëse. I zbut buzët dh e i hidraton në të njëjtën kohë.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “REVOLUTION PERFECT LIPSTICK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *