QUICK DRY NAIL ENAMEL

QUICK DRY NAIL ENAMEL

Category:

Description

Thahet në një minutë! Manikyri Quick Dry ka super nuanca dhe një finish të ndritshëm. Manikyri zgjat shumë dhe ka rezistencë të lartë nga faktorët e jashtëm.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “QUICK DRY NAIL ENAMEL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *