QUICK DRY EXTRA SHINE REDESIGN

QUICK DRY EXTRA SHINE REDESIGN

Category:

Description

Flormar Quick Dry Extra Shine e bën manikyrin të thahet më shpejtë dhe të ketë ekstra shkëlqim. Gjithashtu nuk lejon manikyrin të hiqet duke krijuar një barrierë mbrojtëse. Aplikojeni pasi manikyri të jetë tharë shumë pak dhe Flormar Quick Dry Extra Shine e bën të thahet në 1 minutë.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “QUICK DRY EXTRA SHINE REDESIGN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *