PRECIOUS CURL MASCARA

PRECIOUS CURL MASCARA

Categories: ,

Description

Mascara për qerpikë të gjatë, voluminoz dhe të definuar. Mbajeni në të ftohtë dhe larg nga drita e diellit.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PRECIOUS CURL MASCARA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *