PORE MINIMIZER MAKEUP PRIMER

PORE MINIMIZER MAKEUP PRIMER

Categories: , ,

Description

Nëse dëshironi të mbuloni poret dhe ta përgatisni lëkurën për vendosjen e fondatinës, atëherë Pore Minimizer makeup primer është i duhuri për ju! E lë lëkurën me një finish të butë dhe pa yndyrë pasi e absorbon atë.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PORE MINIMIZER MAKEUP PRIMER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *