PERFECT MATCH DUO EYESHADOW

PERFECT MATCH DUO EYESHADOW

Categories: , ,

Description

Ton perfekt që ju ofron lehtësi në aplikim falë teksturës kremoze dhe të butë! Vjen me dy ngjyra të ndryshme për kombinime perfekte.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PERFECT MATCH DUO EYESHADOW”

Your email address will not be published. Required fields are marked *