PEARLY NAIL ENAMEL

PEARLY NAIL ENAMEL

Category:

Description

Pearly Nail Enamel i bën thonjtë me ekstra shkëlqim! Eshtë e thjeshtë në përdorim falë teksturës kremoze, ofron një shkëlqim intensiv dhe zgjat shumë!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PEARLY NAIL ENAMEL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *