OVAL FOUNDATION BRUSH

OVAL FOUNDATION BRUSH

L 1,000.00

Category:

Description

Krijon një pamje natyrale dhe ndihmon fondatinën të hapet në menyrë homogjene falë fijeve të buta që ka.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OVAL FOUNDATION BRUSH”

Your email address will not be published. Required fields are marked *