OVAL CONCEALER BRUSH

OVAL CONCEALER BRUSH

L 700.00

Category:

Description

Krijon një pamje natyrale dhe ndihmon korrektorin të hapet në menyrë homogjene falë fijeve të buta që ka.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OVAL CONCEALER BRUSH”

Your email address will not be published. Required fields are marked *