OMLASHES MASCARA

OMLASHES MASCARA

Categories: ,

Description

Falë furcës së silikonit i jep volum maksimal qerpikëve. Siguron qerpik ekstra të zinj. Nuk ngjit qerpikët me njëri tjetrin dhe thahet shumë shpejt.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OMLASHES MASCARA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *