NOURISHING OIL WITH VITAMIN E

NOURISHING OIL WITH VITAMIN E

Category:

Description

Me përmbajten me vitaminë E , Flormar Nourishing Oil i ndihmon thonjtë të rriten të shëndetshëm dhe të ushqehen në të njëjtën kohë. Përmbajtja vajore pengon forcimin e kutikulave. Kjo e bën më të lehtë kompletimin e manikyrit.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NOURISHING OIL WITH VITAMIN E”

Your email address will not be published. Required fields are marked *