NO MORE BREAKS REDESIGN

NO MORE BREAKS REDESIGN

Category:

Description

Flormar No More Breaks i ndihmon thonjtë të riforcohen falë kalciumit dhe proteinave që përmban. Thonjtë bëhen më fleksibël kur ushqehen me primer. Sa më shumë fleksible të jenë, më pak mundësi ka për thyerje të tyre. Mund ta aplikoni këtë manikyr pa ngjyrë por me finish të ndritshëm cdo ditë.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NO MORE BREAKS REDESIGN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *