NAIL DOTTING PEN

NAIL DOTTING PEN

L 300.00

Categories: ,

Description

NAIL DOTTING PEN përdoret për detaje shumë të vogla në dizajnin e thonjve tuaj dhe gjithashtu për të bër topa të vegjël dhe të mëdhenj.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NAIL DOTTING PEN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *