MOISTURE BOOST

MOISTURE BOOST

Category:

Description

Nëse po kërkoni një zgjidhje për shmangien e thyerjes së thonjve dhe doni ti forconi ato, Flormar Moisture Boost është pikërisht e duhura për ju! Moisture Boost ju mundëson ekstra kujdes për thonjtë e thatë për shkak të faktorëve të jashtëm. Ky produkt ju mundëson hidratim intensiv, përmban vajra të ndryshme që parandalojnë thyerjen e thonjve dhe i përforcon ato. Mund ta përdorni si shtresë të parë dhe pas saj manikyrin tuaj të preferuar. Me Moisture Boost do të arrini thonj më të fortë dhe të shëndetshëm.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MOISTURE BOOST”

Your email address will not be published. Required fields are marked *