METALLIC LIP CHARMER MATTE

METALLIC LIP CHARMER MATTE

Categories: ,

Description

Nëse ju pëlqejnë buzkuqët metalik dhe preferoni një finish mat në të njëjtën kohë atëherë ky lip është i duhuri për ju! Metallic Lip Charmer Matte është e thjeshtë në përdorim falë teksturës së butë që ka. Ka mbulim të lartë dhe efekt ndicues me vetëm një shtresë. Bëhet Mat në shumë pak sekonda dhe nuk i than buzët. Zgjidhni ngjyrën tuaj të preferuar!

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “METALLIC LIP CHARMER MATTE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *