METALLIC LIP CHARMER GLAZE

METALLIC LIP CHARMER GLAZE

Categories: ,

Description

Bëhuni qendra e vëmendjes me Metallic Lip Charmer Glaze e cila ju ofron pigmentim me shtresën e parë! Falë teksturës likuide, Flormar lipstick është e lehtë në aplikim dhe krijon iluzionin e metalit në buzët tuaja. Ofron 9 nuanca të ndryshme që kanë një finish të ndrishëm.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “METALLIC LIP CHARMER GLAZE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *