MATTIFYING MAKE UP PRIMER

MATTIFYING MAKE UP PRIMER

Categories: , ,

Description

Nëse dëshironi të kontrolloni yndyrën e tepërt në lëkurën tuaj, atëherë Mattifying primer është i duhuri për ju! E bën lëkurën të butë dhe fondatinën të qëndrojë më gjatë.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MATTIFYING MAKE UP PRIMER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *