MAKEUP BRUSH SET

MAKEUP BRUSH SET

L 1,800.00

Category:

Description

Seti i brushave perbehet nga: FLAT FOUNDATION BRUSH përdoret për aplikimin e fondatinës. Përdoreni furcën për përhapjen sa më të mirë të fondatinës.
FLARED CUT BLUSH BRUSH përdoret për përhapjen e blushit dhe highlighterit në formë pluhuri. EYESHADOW BRUSH është e dizanjuar për aplikimin e ngjyrave të lehta në kapakun e syrit. Ka fije super të buta gjë që e bën më të thjeshtë aplikimin. EYE CREASE BRUSH e butë me majë të rrumbullaktë e cila përdoret për përhapjen e tonit të syve në kockën e syrit.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAKEUP BRUSH SET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *