LIQUID ILLUMINATOR

LIQUID ILLUMINATOR

Categories: , ,

Description

Nëse doni shkëlqim në fytyrë atëherë Flormar Liquid illuminator është i duhuri për ju! I jep fytyrës një shkëlqim natyral dhe ndihet shumë e lehtë në fytyrë.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LIQUID ILLUMINATOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *