LIP PRIMER

LIP PRIMER

Category:

Description

Lip Primer krijon bazën më të mirë për buzkuqin. Falë Vitaminës E dhe panthenol në përbërje i mban buzët e hidratuara dhe të zbutura. Aplikojeni primerin për të rritur jetgjatësinë e buzkuqit. Aplikoni një shtresë të hollë përpara buzkuqit.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LIP PRIMER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *