KISS ME MORE LIP TATTOO

KISS ME MORE LIP TATTOO

Category:

Description

Nëse po kërkoni një buzkuq të lehtë në buzë dhe me pigment të fortë, atëherë Kiss Me More Lip Tattoo është e duhura për ju! Qëndron shumë gjatë në buzë! Eshtë e lehtë në aplikim falë brushes që përmban. Ndryshe nga buzkuq të tjerë mat, Kiss Me More Lip Tattoo nuk thahet në buzë. Vjen me shumë nuanca të ndryshme dhe të gjitha shumë të bukura dhe nga më të përdorshmet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KISS ME MORE LIP TATTOO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *