FRENCH MANICURE SET

FRENCH MANICURE SET

Categories: ,

Description

Falë këtij seti aplikimi i manikyrit French është shumë herë më i lehtë. Seti përfshin ngjitësat në formën e duhur dhe tre manikyrat që ju duhen për këtë model. Si fillim ngjiet ngjitësi në thonj dhe me pas aplikohet manikyri i bardhë në majë, pasi të thahet aplikohet manikyri në ngjyrë mishi dhe më pas manikyri trnsaprent.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FRENCH MANICURE SET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *