FLORMAR NAIL ENAMEL

FLORMAR NAIL ENAMEL

Category:

Description

Manikyri legjendar i Flormar është i lehtë për aplikim dhe ka ekstra shkëlqim. Ka varietet të lartë duke filluar nga ngjyra, mat apo me shkëlqim dhe me xixë. Manikyri qëndron gjatë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FLORMAR NAIL ENAMEL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *