FACE FOUNDATION BRUSH

FACE FOUNDATION BRUSH

L 1,400.00

Categories: ,

Description

FOUNDATION BRUSH përdoret për përhapjen e fondatinës. Furca e butë bën përhapjen e fondatinës në mënyrë të njëtrajtshme dhe në mënyrë natyrale.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FACE FOUNDATION BRUSH”

Your email address will not be published. Required fields are marked *