Essential Care

Essential Care

▪︎ Produktet për lloje të ndryshme të lëkurës dhe të përshtatshme për të gjitha moshat.

▪︎ Me 3 variante skincare: ushqyes, hidratues dhe zbardhje.

▪︎Mban lëkurën të butë dhe të hidratuar.

  1. ▪︎ 0%  Paraben , PEG &PHTHALATES free
Category:

Description

Brand

SWISS image

Të gjitha produktet Swiss Image përmbajnë ujë të shkrirë nga Alpine Glaciers së bashku me përbërës të tjerë të zgjedhur nga një prej mjediseve ekologjike më të pastra në botë ,Zvicera.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Essential Care”

Your email address will not be published. Required fields are marked *