DUO FOUNDATION APPLICATOR

DUO FOUNDATION APPLICATOR

L 900.00

Categories: ,

Description

Furcë fondatine me dy anë. Njera anë është perfekte për aplikimin e fondatinës dhe fundi tjetër për aplikimin e korrektorit.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DUO FOUNDATION APPLICATOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *