DOUBLE RADIANCE PRIMER HIGHLIGHTER

DOUBLE RADIANCE PRIMER HIGHLIGHTER

Categories: , , ,

Description

Double Radiance Primer Highlighter ka një teksturë të lehtë dhe të butë. Eshtë primer përpara fondatinës dhe highlighter në të njëjtën kohë. Mund të përdoret edhe vetëm për mollzat, dekolte, shpatulla.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DOUBLE RADIANCE PRIMER HIGHLIGHTER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *