Colors Of Galaxy Eyeshadow Palette

Category:

Description

Colors of GalaxyEyeshadow palete ju ofron të gjitha nuancat e mrekullueshme të galaktikës . Ky pluhur tepër i imët rrëshqet menjëherë si mëndafshidhe transformon nuanca të mahnitëshme në qepallat tuaja. Ai është i mbushur me një përzgjedhjetë matëveme shumë pigmentim, shkëlqim të mrekullushëm dhe shkëndija të pastra , të gjitha me një strukturë të lëmuar dhe të përzier.
I testuar dermatologjikisht .
Mbajeni larg rrezeve direkte të diellit dhe

ruajeni në një vënd të freskët .

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Colors Of Galaxy Eyeshadow Palette”

Your email address will not be published. Required fields are marked *