COLOR UP LIP CRAYON

COLOR UP LIP CRAYON

Categories: ,

Description

Me një finish gjysëm mat, Flormar Color Up Lipstick është i lehtë në aplikim falë hapjes me filetim dhe teksturës së butë. I mbron buzët nga rrezet e dëmshme të diellit falë vitaminës E . Lapsi vjen me 10 nuanca të ndryshme.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COLOR UP LIP CRAYON”

Your email address will not be published. Required fields are marked *