CAMOUFLAGE PALETTE CONCEALER

CAMOUFLAGE PALETTE CONCEALER

Categories: ,

Description

Pavarësisht llojit të lëkurës, të dukeni bukur është me rëndësi. Me 5 ngjyra të ndryshme Camouflage Palette Concealer ju ndihmon të korrektoni rrathët posht syve dhe cdo problem tjetër që mund të ketë fytyra. Ngjyra jeshile mbulon pucrat dhe zonat e kuqe të fytyrës, ngjyra lejla mbulon fytyrën e zbehtë dhe zonat e verdha të fytyrës, ngjyra roz mbulon rrathët e zinj dhe njollat, ngjya bezhë mbulon zonat që kanë nevojë për shum mbulim dhe ngjya më e hapur mund të përdoret si highlighter.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CAMOUFLAGE PALETTE CONCEALER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *