CALCIUM GEL

CALCIUM GEL

Category:

Description

Nail Care Calcium Gel forcon thonjtë falë kalciumit që përmban dhe rrit qëndrueshmërinë. Xheli mund të aplikohet i vetëm ose si bazë poshtë manikyrit. Për një rezultat më efektiv përdoreni me Flormar Active Nail Hardener.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CALCIUM GEL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *