BRUSH CLEANSER

BRUSH CLEANSER

Categories: , ,

Description

Flormar Brush Cleanser shërben për pastrimin e shpejtë të furcave nga fondatina, yndyra, papastërtitë dhe madje bakteret. Përdoreni cdo dy javë për të shmangur aknet dhe poret e bllokuara.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BRUSH CLEANSER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *