Brow Pomade

Brow Pomade

Category:

Description

Brow Pomade është një produkt kremoz, në trajten e një xheli, dhe një finish mat. Furca e harkuar ju ndihmon të arrini pamjen e dëshiruar! Zgjat gjatë gjithë ditës dhe është rezistent ndaj ujit. Vjen me katër nuanca të ndryshme.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brow Pomade”

Your email address will not be published. Required fields are marked *