ANTI-BLEMISH MAKE UP PRIMER

ANTI-BLEMISH MAKE UP PRIMER

Categories: , ,

Description

Nëse keni lëkurë të ndjeshme dhe do ta përgatisni fytyrën për vendosjen e fondatinës atëherë Anti-Blemish primer është i duhuri për ju! I jep lëkurës një pamje të pastër, dhe fakti që është oil-free e ndihmon të mos krijohen akne apo shenja të kuqe në fytyrë.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ANTI-BLEMISH MAKE UP PRIMER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *