ANGLED BROW PENCIL

ANGLED BROW PENCIL

Category:

Description

Flormar Angled Brow Pencil është një laps kremoz që i bën vetullat tuaja më të plota dhe me formë. Lapsi aplikohet shumë lehtë dhe nuk i dëmton vetullat falë tekstruës kremoze. Vjen me katër nuanca të ndryshme.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ANGLED BROW PENCIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *