3 Pieces Blending Sponge Set

3 Pieces Blending Sponge Set

L 650.00

Category:

Description

Tre sfungjerë të ndryshëm për pjesë të ndryshme të fytyrës dhe aplikim të lehtë.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “3 Pieces Blending Sponge Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *