Store

SWISS image

Të gjitha produktet Swiss Image përmbajnë ujë të shkrirë nga Alpine Glaciers së bashku me përbërës të tjerë të zgjedhur nga një prej mjediseve ekologjike më të pastra në botë ,Zvicera.

Showing the single result

  • Quick view

    Essential Care

    ▪︎ Produktet për lloje të ndryshme të lëkurës dhe të përshtatshme për të gjitha moshat. ▪︎ Me 3 variante skincare: ushqyes, hidratues dhe zbardhje. ▪︎Mban lëkurën të butë dhe të hidratuar.
    1. ▪︎ 0%  Paraben , PEG &PHTHALATES free
    Read more