XL EYELINER PEN BLACK

XL EYELINER PEN BLACK

Categories: , ,

Description

Nëse po kërkon zgjidhje praktike për aplikimin e penelit, provoni XL Eyeliner Pen. Aplikojeni në sy në trashësinë e dëshiruar. Ka mbulim të lartë dhe pigment të fortë që zgjat për orë të tëra.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “XL EYELINER PEN BLACK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *