X10 SCULPTING MASCARA VOLUME

X10 SCULPTING MASCARA VOLUME

Categories: ,

Description

Mascara për qerpikë, me efekt volumi. Mbajeni në të ftohtë dhe larg nga drita e diellit.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “X10 SCULPTING MASCARA VOLUME”

Your email address will not be published. Required fields are marked *