WET WIPES Normal & Dry Skin

WET WIPES Normal & Dry Skin

Categories: , ,

Description

Nëse keni lëkure të thatë ose normale, mund ta pastroni lëkurën lehtësisht me Flormar Wet Wipes. Mund ta përdorni lehtësisht në lëkurë, në cdo pjesë të fytyrës, duke përfshirë sytë dhe buzët. Mund ta rifreskoni dhe zbutni lëkurën duke arritur një pamje të shëndetshme me Flormar Wet Wipes dhe në të njëjtën kohë pastrim shumë i mirë duke larguar makiazhin apo cdo papastërti të akumuluar.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WET WIPES Normal & Dry Skin”

Your email address will not be published. Required fields are marked *