TRIMMER

TRIMMER

L 300.00

Category:

Description

Mund të shtyni kutikulat me fundin e trimerit dhe më pas ta hiqni atë me majën në formë V-je prej celiku. Përdoret shumë lehtë dhe nuk i dëmton thonjtë.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRIMMER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *