TOTAL REPAIR

TOTAL REPAIR

Category:

Description

Eshtë koha që të prezantoni thonjtë tuaj me Flormar Total Repair nëse keni thonj të butë dhe lehtësisht të thyeshëm! Nëse doni që duart tuaja të duken elegante duhet të filloni që nga kujdesi i thonjve. Me këtë produkt mund ti bëni thonjtë më të fortë dhe më të shëndetshëm. Mund ta përdorni Total Repair si bazë poshtë manikyrit por mund ta përdorni edhe të vetëm pasi ka një shkëlqim natyral. Thonj më të shëndetshëm dhe të hidratuar ju presin pas përdorimit të Totat Repar!

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TOTAL REPAIR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *